Возила за поправка и оддржување

Овие возила ги поправаат минибусите, автобусите и возовите во случај на дефект на патиштата и обезбедуваат засолниште за контејнери за ѓубре и исто така помагаат во одржувањето на пумпата за администрација на вода и канализација и алатки за услуги за автомобили.Печати   Е-пошта