Надградба - Подизачи (Skip Loader)

  • Опремата е дизајнирана да ги подигне контејнерите направени според (или специфицирани од клиентот) контејнери на платформата поставена на шасијата на камионот. Може да ги фрли и садовите за да ја испушти неговата содржина.
  • Дизајнот е направен според потребните контејнери. Опремата се состои од под-рамка и две раце за оптеретување, нозе за слетување и хидраулична и пневматска инсталација


Печати   Е-пошта