Резервоари за вода

Овие танкери се дизајнирани за транспорт на вода или други течности и за чистење на патиштата кога тоа го бараат нашите клиенти со посебен систем.

Резервоарите се произведуваат во елипсовидна, цилиндрична или „Д“ форма со нерѓосувачки челик или ST 37,2 / 52 нормативни табли. Во внатрешноста на резервоарот, има пробивање вода низ целото тело, отвор од 500 mm поставен над резервоарот. Индикатор за нивото на вода / течност и скала да се искачи наопаку и модна писта над танкерот.

Пумпата, едностепен центар за центрифугална сила, е поставена во близина на шасијата за лесно контролирање. Енергијата што е потребна за работа на пумпата е обезбедена од полетување на напојување (PTO); Се контролира од возачката кабина. Користејќи го отворот над резервоарот, може да се наполни со природен проток или со црево од кој било друг извор. А 20 м. 1 ”- цревото е поставено во близина на шасијата под резервоарот, како стандардна опрема.


Додатоци
  • Фендер за сите гуми
  • Ормани за црева и кутија со алатки
  • 4 парчиња. Црево за вакуум
  • Жолта трепка светилник


Печати   Е-пошта