Распрскувач на сол и снежен плуг

Спецификација на распрскувачот на сол

  • Волумен на резервоарот: 0.3м3 ; 1.0м3 ; 2.5м3
  • Структура на резервоарот: Хром никел А 304 квалитет / заварена жица од хром.
  • Хидрауличен систем.
  • 10 КС мотор
  • Електричен систем 12 Волти

 Спецификација на снежниот плуг

  • Должина: 2000мм
  • Висина: 110мм
  • Работна температура: +- 25-30

 


Печати   Е-пошта