Противпожарни камиони

 • Алуминиумски ролетни
 • 2500 до 6000 л. резервоар за вода
 • 250 до 500 л. резервоар за пена од нерѓосувачки плочи со капацитет
 • 12 до 36 м. Работна висина на скалата
 • 125 до 800 кг. капацитет на единица за прав
 • 30 до 60 м. Прв пиштол за реакција од 1 инч (PN 40)
 • Монитори на вода / пена
 • Низок притисок 10 шипки, пумпа за високи 40 бари
 • Проток на вода од 2000 до 6000 л / мин
 • 2 лица / 200кг носат капацитет на корпа за скали
 • Системи за авто-баланс и монитори на вода во корпа
 • 2 до 4 Извлекувачи, должина помеѓу 12 и 28 м.
 • Светлосни решетки за итни случаи во американски стил на камионот
 • Проектори за осветлување
 • Телескопски проектори
 • Џојстик или рачни контролери за хидраулични системи

Додатоци
 • Спасување – медицински пакети
 • Лопата, Секира, Чекани
 • Пиштоли / шлемови
 • Црева


Печати   Е-пошта