Кетеринг камиони

Една од главните одговорности на нашите општини е да бидеме со луѓето. Во тешки времиња, како погреби и среќни моменти или специјални прилики со користење на освежување и храна што треба да ги дистрибуира народот на општините. За ова, ние исто така ги поддржуваме нашите општински угостителски објекти.

  • Потребна угостителска опрема и внатрешен дизајн за нашите општини.
  • Специјални дизајни за рекламирање и промоција на прехранбени компании.
  • Угостителски објекти за корпоративни компании за отворање ноќи и денови за промоција.
  • Алатки со висок капацитет дизајнирани за масовни настани како приватни организации, концерти и големи претстави.


Печати   Е-пошта