Камиони за ѓубре

Мини компактор за смет

Може да се користат мини камиони за отпадоци за собирање смет во тесните улици или парковите затворени за сообраќај или делумно затворени во градовите.

Технички спецификации:
Систем за кревање садови по избор
Систем за притискање по избор

Компактор за смет:

 • Систем за подигнување на контејнери
 • Безбедносен шип за задната врата
 • Задна светло на проекторот за ноќни смени
 • 2 држачи за работници со сигурносни шипки близу задната врата
 • Светлечки светилник
 • Резервоар за нечиста вода под кутијата
 • Опција за автоматско / мануелно далечинско управување
 • Копчиња за итни случаи
 • Камера за заден преглед ( по избор )
 • Стандардни контејнери од 4 до 8 м³
 • Специјални контејнери од 9 до 24 м³
 • Сад за смет со волумен од 0,6 до 2,5 m³
 • Компресија 1: 3 до 1: 6
 • Стандард за полетување на електрична енергија
 • Системите за кревање садови се градат по барање / која било големина
 • 120-240-400-800-1100 литри.

Полуприколка за ѓубре

Полуприколки за ѓубре се користат за транспорт на смет до местата за отстранување отпад. Ѓубрето што се собира од компакторите се пренесува на полуприколки преку места за истовар, што ја прави целата операција за истоварување полесна и економична.

Капацитет на приколка од 40 до 90м3

 • ST 37.2 / ST 52 нормирани плочи што се користат за странични sideидови - покрив.
 • Опашката е направена од плочата ST 37.2. Хидрауличниот систем ја отвора портата наопаку на покривот за лесно растоварање. Специјален гумен заптивка се користи за да се спречи истекување.
 • Плочата за притискање / истовар во внатрешноста на приколката може да го премести целото тело. Ги притиска сите ѓубре низ задниот дел на приколката и го олеснува растоварувањето. Направено од плоча ST 37.2.
 • Хидрауличниот систем е интегриран за да го натовари отворот на покривот за лесно товарење.
 • Сите делови на шасијата се произведени според TSE норми со висококвалитетна опрема.
 • Телескопска хидраулика, двоен временски систем и широки подни приклучоци.
 • Најмалку 57 КС дизел мотор за хидрауличен систем.


Печати   Е-пошта